Срібло Чемпіонату з кікбоксингу виборов наш спортсмен

2

В останній декаді квітня в місті Дніпропетровськ в залі спортивного комплексу “Динамо” проводився Чемпіонат України з кікбоксингу серед дорослих, юнаків та юніорів, в якому приймали участь збірні всіх областей України. Чемпіонат був організований Федерацією кікбоксингу ВТКА.

У складі збірної Чернівецької області з кікбоксингу знаходиться житель Сторожинця, кандидат у Майстри спорту України з кікбоксингу, Дробот Володимир Олександрович.

Володимир впевнено йшов до фінального поєдинку, закінчивши майже всі свої бої достроковою перемогою. У фіналі програв по очкам Заслуженому Майстру Спорту України, триразовому чемпіону світу. Cторожинчанин з чемпіонату привіз срібло.

3

Кікбоксинг – вид спорту, в якому сполучаються техніка і правила боксу з прийомами східних єдиноборств (удари ногами, підсічки, кидки тощо). Народився у США, оскільки безконтактні поєдинки не влаштовували глядачів, що прагли сильніших вражень, а також самих спортсменів, що бажали випробувати свої сили у реальнішому бою. До того ж правила кікбоксингу дали змогу брати участь у двобоях спортсменам різних напрямів — каратистам, тайським боксерам тощо.

1

Формальна легенда про народження кікбоксингу така: було вирішено провести поєдинок між багаторазовим чемпіоном світу боксером Мухамедом Алі та чемпіоном світу з карате Антоніо Інокі, – розповідає Володимир. – Бій закінчився безрезультатно – каратист ліг на спину, а в боксі бити лежачого заборонено. Після цього нібито було вирішено створити новий, більш видовищний вид спорту із вдосконаленими правилами.

Володар срібла Чемпіонату України – вихованець тренера Михайла Лазорюка, який тренує в селі Панка Сторожинецького району. Сам Володимир є тренером спортклубу “FANAT” (клуб боксу, кікбоксингу, кросфіту, аеробіки).

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ