Захід на тему “Сучасне рабство та трудова експлуатація” в КВІ

1

Груповий захід з елементами тренінгу на тему: “Сучасне рабство та трудова експлуатація (захисти себе, своїх рідних та близьких)” для осіб, що відбувають покарання без позбавлення волі та перебувають на обліку в Сторожинецькому РВ КВІ проведено спільно із Сторожинецьким районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,  Сторожинецьким районним центром зайнятості населення та ювенальною превенцією Сторожинецького відділу поліції

Захід проводився з метою підвищення рівня поінформованості та усвідомлення учасниками гостроти проблеми торгівлі людьми, обговорити причини, форми та ознаки цього явища; показати небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми; навчати використовувати знання по праву в різних життєвих ситуаціях.

Під час заходу використовувались різноманітні інтерактивні вправи, під час виконання яких учасники тренінгу мали можливість дізнатися про поняття торгівлі людьми, ознайомитись із формами експлуатації та країнами – призначення (експорту) “живого товару”; навчились визначати ланцюг злочинних дій торгівців людьми та розривати його на кожному з етапів. Тренінгові вправи дали можливість учасникам заходу зрозуміти ступінь важкості даної проблеми, визначити зовнішні та внутрішні причини торгівлі людьми та скласти правила особистої безпеки, щоб не стати жертвою. Учасникам заходу продемонстровано навчальний фільм “Життя на продаж”.

По закінченню заходу учасники мали змогу тримати індивідуальні консультації юриста, психолога, соціального педагога, спеціаліста служби зайнятості.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ