Акція протесту в Ропчі через поганий стан дороги

6

Сьогодні, 21 червня 2016 року, жителі села Ропча Сторожинецького району вийшли на акцію протесту через незадовільний стан дороги до Верхніх Петрівців, яка пролягає через село.

На перехресті в Ропчі організували мітинг. В передобідню пору зібралося біля 150 місцевих мешканців, які на певний час обмежили рух автомобілів, протестуючи проти жахливого стану доріг та вимагаючи провести якісний ремонт. Багато людей наголошували, що терпіти такого стану доріг більше не будуть.

5

Голова сільської ради Ілля Георгійович Олар розповідав, що сільрада неодноразово піднімала питання дороги на Петрівці, а також зверталася до народного депутата та облавтодору, але їх проблеми залишалися без належної реакції.

7

На розмову до обурених людей приїхали представники поліції, прокуратури та голова Сторожинецької РДА Ярослав Михайлович Бартош. Після розмови з представниками влади було вирішено закликати представника райавтодору для оцінки вартості ремонту покриття дороги і розібрати питання співфінансування його відновлення.

Категорія: Важливо Новини району Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ