За грабежі житель Великого Кучурова отримав 5 років в’язниці

Кримінал

Вироком Сторожинецького районного суду засуджено до 5 років позбавлення волі жителя села Великий Кучурів Сторожинецького району Чернівецької області, який вчинив ряд грабежів у особи похилого віку та вчинив розбійний напад на односельчанку.

Під час судового розгляду справи встановлено, що обвинувачений, будучи неодноразово раніше судимим за злочини проти власності, належних висновків для себе не зробив, на шлях виправлення не став та скоїв новий умисний злочин.

Так, наприкінці серпня 2015 року, останній переслідуючи корисливий мотив особистого збагачення, направлений на відкрите викрадення чужого майна проник до приміщення літньої кухні жителя села Тисовець Сторожинецького, 1934 року народження, де скориставшись тим, що потерпілий через свій похилий вік не міг чинити йому опору, відкрито заволодів його грошовими коштами. Аналогічні дії він двічі повторив протягом місяця, після чого потерпілий вже звернувся до правоохоронних органів.

Окрім того, у вересні минулого року засуджений, знаходячись на дорозі біля цвинтаря в Великому Кучурові Сторожинецького району Чернівецької області, переслідуючи корисливий мотив, погрожуючи ножем здійснив напад на жительку вказаного населеного пункту, 1969 року народження, з метою заволодіння її жіночою сумочкою.

Незважаючи на те, що обвинувачений під час судового розгляду справи свою вину у скоєнні даного злочину визнавав частково, прокурором Сторожинецької місцевої прокуратури, який підтримував державне обвинувачення вдалося довести перед судом винуватість останнього у вчиненні всіх інкримінованих злочинів, у зв’язку з чим, судом винесено обвинувальний вирок.

Джерело: Сторожинецька місцева прокуратура Чернівецької області

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ