Вечір-зустріч учасників АТО “Вам, Герої!” в Великому Кучурові

1

22 червня 2016 року, у День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, у Будинку культури села Великий Кучурів провели вечір-зустріч  учасників АТО “Вам, Герої!”. Захід відбувся з ініціативи голови Великокучурівської об’єднаної громади Василя Тодеренчука.

На зустріч зібралося два десятки учасників бойових дій, які пройшли пекло російсько-української війни.  На вечір запросили і родину загиблого легендарного кіборга Володимира Бузенка, який поліг в Донецькому аеропорту, захищаючи Україну від клятого ворога…

2

Захисники України ділилися спогадами про жахіття, які їм довелося пережити на фронті і дякували односельчанам за те, що вони надавали їм допомогу. Перед учасниками бойових дій виступили творчі колективи Великокучурівської об’єднаної  громади, для них співали і танцювали діти.

3

13

14

15

9

16

17

4

18

12

20

7

21

22

10

23

24

5

25

11

26

6

27

8

28

Голова громади Василь Тодеренчук подякував учасникам АТО за захист-неньки України і вручив їм подяки. За сумлінне виховання сина Володимира, який виконував свій військовий обов’язок та віддав своє життя за майбутнє України, подяку отримала і мати Героя-кіборга Марія Бузенко.

Після завершення заходу учасники АТО разом з головою Великокучурівської об’єднаної громади поклали вінок на могилу загиблого кіборга Володимира Бузенка.

Галина Єреміца

Категорія: АТО Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ