«Максимум» здобув повний комплект нагород в Іллічівську

Карате "Максимум"

Повний комплект нагород здобули вихованці сторожинецької школи карате в одному з найпрестижніших турнірів в Україні – десятому ювілейному «Кубку Виклику 2015», який yещодавно проходив в Іллічівську (Одеська обл.).

Карате "Максимум"

Міжнародні змагання, організовані клубом карате «Катана», зібрали рекордну для себе кількість учасників – більше 520 атлетів з 34 команд із Сум, Одеси, Києва, Львова, Миколаєва, Запоріжжя, Харкова, Дніпропетровська, Житомира, Полтави, Бердянська, а також команду з Тирасполя.

Карате "Максимум"

На «Кубку Виклику» Сторожинець представляло 6 вихованців Павла Шестакова, троє з яких повернулись додому з нагородами. З-поміж над високої конкуренції (у деяких категоріях кількість учасників сягала більше 30 чоловік) наші каратисти завоювали «золото», «срібло» та «бронзу» в індивідуальних категоріях. Першим місцем відзначився учень Сторожинецького ліцею Георгій Піцул. Срібна нагорода на рахунку учня районної гімназії Ігоря Шаповалова, а Валентин Букачук з Йорданештів Глибоцького району відзначився «бронзою».

Карате "Максимум"

Наразі команда СК «Максимум» готується прийняти участь у щорічному міжнародному турнірі, який пройде в рідних стінах ФОК «Олімпія» 2 травня.

Джерело: Павло Іванчак

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ