В РБНК відбулися збори учасників АТО щодо земельних питань

1

Сьогодні, 28 червня 2016 року, в районному Будинку національних культур відбулися збори відокремленого підрозділу ГО “Об’єднання учасників АТО” в Сторожинецькому районі.

Під час заходу була розглянута низка питань, які стосуються учасників АТО та членів їх сімей. Зокрема, голова організації Сергій Кривко зазначив, що на наступній сесії Сторожинецької міської ради, яка відбудеться 22 липня, планують затвердити перелік земельних ділянок для учасників АТО з міста.

Наразі в місті є біля 70 учасників бойових дій на Сході України. Всім їм зараз потрібно подати документи в міську раду (перелік яких є у землевпорядників) для отримання земельної ділянки під будівництво.

2

Також Сергій Кривко запропонував учасникам АТО зробити закордонні паспорти своїм дітям, оскільки зараз є багато програм оздоровлення для учасників АТО та бойових дій закордоном і, часом, пропозиції надходять тільки за 3-4 дні до відправлення, коли вже немає часу виготовляти документи і тому приходилося відмовлятися від поїздок.

3

На зборах представник ГО “Ніхто крім нас” Юрій Ковалець запросив до літнього військово-спортивного патріотичного табору дітей учасників АТО для активного відпочинку та оздоровлення терміном на 10 днів. Хто має бажання направити дітей в табір – до кінця цього тижня звертайтеся в приймальню ГО “Об’єднання учасників АТО”, яка розміщена на І поверсі Сторожинецької РДА.

4

Заступник голови організації Валерій Репінецький склав свої повноваження через службові обставини та запропонував на цю посаду Венеаміна Юдицького, що і було підтримано більшістю голосів членів ГО. Венеамін Венеамінович представився, розповів про свої здобутки та запропонував звертатися до нього по різних питаннях.

Наступні збори ГО “Об’єднання учасників АТО” в Сторожинецькому районі планують провести 23 липня для того, щоб донести до її членів рішення сесії по виділенню земельних ділянок та вирішення організаційних питань щодо проведення Дня вшанування загиблих воїнів АТО, який попередньо відбудеться 2 серпня.

Категорія: АТО
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ