В коледжі пройшло “Лісове багатоборство – 2016”

1

Одним з показників фаховості молодих спеціалістів є рівень їх практичних вмінь та навичок з обраної спеціальності, спроможність успішно вирішувати реальні завдання сучасного лісогосподарського виробництва. З цією метою майже третина навчального часу у коледжі відведена навчальним практикам, які проводяться на всіх курсах. При цьому дирекція намагається максимально наблизити практичне навчання до сучасних викликів виробництва.

2

З метою контролю і перевірки рівня умінь та навичок майбутніх випускників в кінці ІІІ курсу навчання щороку проводиться навчальна практика з лісового багатоборства.

Її програмою передбачено виконання кожним студентом основних практичних завдань майбутніх лісівників, навички з яких вони здобували в процесі навчальних практик з лісівництва, дендрології, лісових культур, лісозахисту, лісової таксації, геодезії та механізації. Вказаний захід серед студентів та викладачів ще називають конкурсом “Кращий за професією”.

3

Ось і цьогоріч, впродовж трьох днів 74 студенти-третьокурсники складали своєрідний залік перед поважним професійним журі. До речі, майже всі випробування було проведено в лісових насадженнях базового підприємства – ДП “Сторожинецький лісгосп”.

4

Підсумки змагань показали, що більшість випускників опанували основні навички та вміння з обраної спеціальності на “відмінно” та “добре”.

Кращими за професією стали Влад Максим (ЛГ-32), Кера Назар (ЛГ-31) та Скидан Віталій (ЛГ-31). Спеціальні посвідчення та грошові премії переможцям конкурсу вручили директор коледжу Брижак Петро Михайлович та головний лісничий ДП “Сторожинецький лісгосп”, заслужений лісівник України Романюк Василь Костянтинович.

Джерело: Сторожинецький лісовий коледж

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ