Вантажівки руйнують в місті асфальт та комунікації

3

Сьогодні, 15 серпня 2016 року, працівниками та депутатами міської ради був проведений спільний рейд щодо профілактики порушень на дорогах, а саме проїзду через місто великогабаритного вантажного транспорту.

На протязі двох годин було зупинено по вул. Б. Хмельницького та Видинівського три вантажівки, дві з яких були завантажені.

1

На порушників були складені постанови про адміністративні правопорушення. Мінімальний штраф – 255 гривень за ст. 122 ч. 1 КУпАП “Порушення вимог дорожніх знаків”

2

Проїзд великовантажного транспорту через місто, особливо в спеку, руйнує асфальтове асфальтове покриття, а найбільше шкодить комунікаціям – від коліс вантажівок, вага яких сягає більше 30 тон, руйнуються водопровідні та каналізаційні мережі і нищаться каналізаційні люки.

В мерії повідомили, що такі акції будуть проводитися періодично без попередження. Фото- та відеоматеріали з такими порушеннями будуть відправлятися до ГУ Національної поліції в Чернівецькій області з проханням допомогти міській владі вирішити цю проблему.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ