Вітаємо з Днем Незалежності України!

З Днем Незалежності!

Від душі вітаємо вас зі знаменною ювілейною датою – 25 річницею Незалежності України!

Цей день втілив в собі давнє прагнення нашого народу до свободи і самовизначення. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця.

За ці роки нам вдалося подолати труднощі становлення демократії держави. І навіть у настільки нелегкий період економічного спаду наш народ, завдяки працьовитості та цілеспрямованості, вносить гідний внесок в розвиток нашого району та всієї України.

День Незалежності України для всіх нас – свято єднання, переоцінки наших ідеалів і орієнтирів розвитку державності і зміцнення стабільності. Від усієї душі бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, наполегливості і перемог у вирішенні життєво важливих проблем нашого міста та району і подальших успіхів у всіх справах і починаннях в ім’я процвітання незалежної України.

З повагою, голова Сторожинецької районної ради Іван Лосік, депутатський корпус та колектив райради

Щиро вітаємо вас із Днем Незалежності України!

Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу Вітчизни.

Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях.

З нами Бог і Україна. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Зі святом Вас, дорогі співвітчизники! Із Днем Незалежності!

З повагою, мер міста Микола Карлійчук, депутатський корпус, члени виконкому та колектив Сторожинецької міської ради.

Щиросердно вітаю вас із найбільшим національним святом українського народу – Днем незалежності України!

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього – обов’язок кожного з нас, усього народу.

Нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям.

Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!

Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях!

З повагою, начальник Сторожинецького відділу поліції Іон Шалар та правоохоронці району.

Від імені колективу Сторожинецького РС ДСНС сердечно вітаю вас із національним святом нашої державності — Днем незалежності України!

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ми своєю працею будемо надійною запорукою щасливого майбутнього!

З найкращими побажаннями, начальник Сторожинецького РС УДСНС України Андрій Сеник

Дорогі жителі та гості Сторожинецького району, щиро вітаю вас зі святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

Щастя і процвітання вільній незалежній соборній Україні! Слава вам, слава кожному із нас, слава Господу Богу і слава Україні! Здоров’я кожному із вас, добра, віри, благополуччя в родинах і довгих років життя.

Україні потрібні ваші руки, ваш талант, ваш патріотизм, ваше вміння жити на українській землі та бути українцем!

Нова доба відкриває нові можливості та перспективи для кожного з нас. Ми маємо створити такі умови життя, які були б гідні громадянина України.

А сподіватися нам є на що. Бо головний скарб району – це ви, його жителі, працьовиті люди, які всупереч усім труднощам, примножуєте честь району, дбаєте про могутність держави.

Наша мета – сильна, заможна і процвітаюча Україна!

З повагою, голова Великокучурівської громади Василь Тодеринчук, депутатський корпус, члени виконкому та колектив Великокучурівської сільської ради.

Від імені керівництва та особового складу Управління СБ України в Чернівецькій області щиросердечно вітаю Вас із визначними державними святами – Днем Державного Прапора та 25-ю річницею Незалежності України.

Ухвалення Верховною Радою України Акту про державний суверенітет стало втіленням одвічного прагнення нашого народу до національного відродження, духовної свободи, економічного процвітання та культурного піднесення. Однак, нині Україна проходить чи не найважче за часи своєї незалежності випробування – на єдність та територіальну
цілісність.

Пишаюся та висловлюю особливу подяку землякам-побратимам, які зараз виконують свій почесний обов’язок на Сході України. Пам’ятаємо тих, хто воював та загинув за єдину Україну.

Драматичні події останніх років підтвердили одвічну істину – народ сильний у час єднання. Ми маємо ще більше згуртуватися, щоб захистити право вільно жити на своїй Богом даній землі.

Тому щиро вдячний Вам, дорогі буковинці, за те, що завдяки надійній підтримці громади вдалося зберегти в нашому краї спокій та суспільну злагоду.

Із святом Вас, дорогі краяни! Бажаю Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, благополуччя, витримки і стійкості у сповнених напруги нелегких буднях. А найголовніше – найшвидшої перемоги задля досягнення найзаповітнішої для всіх нас мети – процвітання рідної України!

З глибокою повагою, начальник Управління СБ України в Чернівецькій області Руслан Сторожук

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ