Вандали понищили квіти та дерева

Вандали понищили квіти

У ніч з суботи на неділю, близько 2 години ночі, у сквері, що знаходиться біля Майдану Незалежності в Сторожинці, вандали понищили зелені насадження (квіти та трьохметрові туї) та розбили ліхтар зовнішнього освітлення.

Вандали понищили квіти

Було вирвано близько 50 квітів, частину вдалося пересадити небайдужими жителями міста. За словами заступника міського голови Киюка С.Р. одна квітка коштує 5 грн., туя – більше тисячі гривень, а колба ліхтаря приблизно 150 грн.

Вандали понищили квіти

“В неділю ранком прийшла на роботу і побачила, що квіти були вирвані та розкидані вздовж клумби, а люди проходили повз і майже наступали на них. Що змогли, те й пересадили назад. Мені просто було шкода, шкода тих дівчат, які саджали, шкода тієї роботи. Міська рада старалася для жителів міста, старалися щоб було гарно, щоб було де відпочити та погратися дітям.” – коментує продавець сусіднього магазину, яка з подругами власноруч пересадила те, що можна було врятувати. 

Вандали понищили квіти

Наразі ведуться слідчі дії, міліція переглядає записи з камер відеоспостереження.

Вандали понищили квіти

Міська рада просить жителів міста, які стали свідками події або мають якусь інформацію щодо цих подій, надати її в міліцію або в мерію.

Категорія: Важливо Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ