Святкування Дня Незалежності в Сторожинці. Фото

main

24 серпня 2016 року, з нагоди 25-ї річниці Незалежності України в центрі Сторожинця відбулися святкові дійства.

Розпочалися заходи концертною програмою, під час якої присутнім нагадали основні віхи історії нашої держави та здобутки Сторожинецького району за роки незалежності.

Вшановуючи пам’ять тих, хто поклав своє життя для процвітання України, присутні поклали корзини з квітами до визначних місць, зокрема до Меморіалу “Борцям за волю України” та пам’ятної стели “Герої Підгір’я”. Очільниками району були вручені почесні грамоти та нагороди найбільш видатним представникам нашого краю.

Для гостей свята, яких було чимало, на Центральному майдані Незалежності співали та танцювали народні аматорські колективи з усього району, демонструвалися театральні вистави. На площі та у парку ім. Ю. Федьковича провели виставку декоративно-прикладного мистецтва майстри сторожинеччини, вихованці ЦДЮТ, ЦЕНТУМ та Сторожинецької художньої школи.

А ось запланований на 17:00 молодіжний вечір за участі місцевих вокально-інструментальних ансамблів з невідомих причин не відбувся. До 18 години містян, які приходили на майдан, зустрічала лише пуста сцена. Ситуацію допоміг вирішити підприємець Валентин Семенюк. Він надав та особисто привіз власну аудіоапаратуру і запросив музику, який і розважав присутніх музикою зі сцени до вечора.

Пропонуємо вашій увазі фотозвіт:

1

5

17

16

15

14

13

11

10

9

8

6

12

4

3

2

18

25

32

31

28

29

30

27

Категорія: Важливо Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ