Допоможемо відбудувати житло малозабезпеченій сім’ї

Допомога погорільцям

12 липня 2016 року в житловому будинку по вул. Прутській в Сторожинці сталася пожежа, внаслідок якої було сильно пошкоджено покрівлю, стіни та перекриття. Без житла залишилася сім’я із шести чоловік, з яких четверо – малолітні діти. 

3-24

Зараз за ініціативою Сторожинецької міської ради будується житло для погорільців. На сьогодні повністю забитий фундамент. Не обійшли чуже горе також міські підприємтсва, підприємці  та жителі міста.

КП “Сторожинецьке ЖКГ” відрядили шість працівників для забиття фундаменту, виділили цемент, цвяхи та дизпаливо для перевезення матеріалів. КП “Карп-Еко 2010” надало 20 м3 гравію. ТОВ “Авікбудпроект” надало пиломатеріали для облаштування опалубки. Підприємець Фрунза Г.І. допоміг виготовити та привезти у автоміксері бетонну суміш, підприємці Лотанюк В., Любимський О.В., Яреміца І.В., Бойчук В.О. та ПП “Скіф” надали майже 4 тони цементу.

2

Також до допомоги долучилися депутати міської ради Оленюк А.В., Олексюк П.М. та Корочук О.С., які забезпечили харчування робітникам на будівництві.

На позачерговій сесії, яка відбулася сьогодні, 7 вересня 2016 року, було виділено 25 тис.грн. на закупівлю керамблоку для зведення стін.

Мерія просить громаду міста не залишатися осторонь та допомогти потерпілій родині!

В ратуші на першому поверсі встановлена скринька для збору коштів на будівельні роботи.

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ