Районний Червоний Хрест отримав продуктові набори

6

Нещодавно Сторожинецька районна організація Товариства Червоного Хреста України отримала продукти харчування від благодійників.

Масштабну та дуже потрібну допомогу було розподілено та передано малозабезпеченим родинам, одиноким людям похилого віку, інвалідам, ветеранам Другої Світової війни, військовим, які отримали поранення в АТО на Сході України та сім’ям загиблих героїв.

“Ми щиро вдячні сторожинчанину Петру , який разом з батьком безоплатно допомогли завантажити та швидко доставити продути в Сторожинець, – каже голова Сторожинецької районної організації ТЧХУ Ольга Євдокименко. – Був вихідний день, на вулиці +32, а продукти заморожені, тому потрібно було швидко розмістити їх в морозильні камери.

На наше прохання про допомогу  відгукнувся приватний підприємець, власник піцерії “Валентино” Валентин Семенюк, який надав можливість зберігати продукти в його рефрижераторі, щоб ми могли комфортно видавати їх потребуючим. Дякую за допомогу Андрію Кухаруку та його друзям, які розвантажували та перевантажували важкі ящики.

3

Частину допомоги ми роздали на території піцерії малозабезпеченим нашого району, декілька десятків наборів медсестри Товариства ЧХУ та працівники Сторожинецького територіального центру рознесли підопічним наших організацій, також продукти ми надали підопічним Череського психоневрологічного будинку-інтернату, частину напівфабрикатів голова товариства “Богдан” Галина Токар розподілила між потребуючими родинами, де є дітки-інваліди.

Ми сформували набори для членів громадської організації “Об’єднання учасників АТО”, які отримали поранення. Голова організації Сергій Кривко розвіз допомогу нашим героям та родинам, які внаслідок війни втратили своїх рідних.

5

3

Ми передали допомогу в реабілітаційний центр для стареньких одиноких людей в селі Чудей та в Банилів-Підгірний, де наша медсестра розповсюдить їх між потребуючими людьми.

1

5

8

Щиро вдячні всім, хто долучився до роздачі продуктових наборів! Вкотре переконуємось, що тільки в тісній співпраці можна зробити життя наших малозабезпечених, обездолених громадян хоч трішечки кращим. Дякуємо Вам!

6

7

І, звичайно, від усієї душі ми дякуємо нашим благодійникам з Німеччини. Низький Вам уклін! Творімо милосердя разом!”

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ