І знову відчиняє двері Центр дитячої та юнацької творчості

1

Вже традиційно у вересні Сторожинецький Центр дитячої та юнацької творчості гостинно відчиняє свої двері для всіх бажаючих відвідувати гуртки, студії, навчатися чомусь новому, цікавому, корисному.

В центрі створюються умови для додаткової освіти, виховання творчої, гармонійної, розвиненої особистості, професійного самовизначення, виявлення і подальшого розвитку схильностей,  здібностей вихованців, слухачів.

3

У святково прикрашеному фойє дітей зустрічали керівники гуртків, які розповіли майбутнім гуртківцям та їх батькам про свою роботу, продемонстрували цікаві вироби, сувеніри, науково-дослідницькі роботи, реферати, фотоматеріали.

2

В ошатній залі на дітей, їх батьків, педагогів чекало театралізоване музично-хореографічне дійство “Казка про царівну Несміяну”, від якого всі отримали масу задоволення. Всіх присутніх привітала директор ЦДЮТ Інесса Корчинська.

Майже всі діти в цей день знайшли заняття по душі, яким вони зможуть розвивати свої здібності і таланти, цікаво та корисно проводити своє дозвілля.

Джерело: директор Сторожинецького центру дитячої та юнацької творчості І.О.Корчинська

Категорія: Дозвілля Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ