В Сторожинці відбулися другі змагання з драг-рейсингу

1

В неділю, 18 вересня 2016 року, в Сторожинці відбулися другі благодійні змагання з перегонів на прискорення – драг-рейсингу. Для цього впродовж цілого дня була перекрита частина вул. Видинівського. Учасники змагалася в чотирьох категоріях на дистанції 402 метри.

Спонсорами змагань виступили магазин “Авто-Євро”, ПП Бойчук В.О., комп’ютерний центр “Інтерком” за підтримки Сторожинецької міської ради, Сторожинецького лісового коледжу, політичної партії “Наш Край”.

Забезпечували громадський порядок працівники Сторожинецького відділу поліції, яким допомагали автоклубівці. Для дотримання заходів безпеки та швидкого реагування на можливі небезпечні ситуації, на місці проведення чергували рятувальники ДПРЧ-12 та швидка допомога.

Цього разу погода дозволила провести змагання в повній мірі всім заявленим учасникам на радість багаточисленним глядачам та вболівальникам.

Справжнім відкриттям перегонів став ВАЗ 2108 з Івано-Франківська, який зробив заявку в трьох категоріях та виборов перше місце у кожній з них.

Учасники, які зайняли призові місця, були нагороджені грамотами, кубками, медалями та цінними призами, а ті, хто зайняв перші місця – отримали грошову винагороду.

Оскільки змагання були благодійними, організатори передадуть кошти Товариству батьків дітей-інвалідів “Богдан”.

Пропонуємо вам також фотозвіт з заходу:

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

17

20

21

22

23

24

25

26

27

Категорія: Важливо Новини міста Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ