По договорам оренди землі мерії заборгували майже 200 тис.грн.

Сторожинецька міська рада

Виконком Сторожинецької міської ради повідомляє, що найбільшими боржниками по сплаті орендної плати за землю є ПП “Підгір’я-Авто” (директор Бабич В.Д.), ПП “Флеш-АЗС” (директор Лаурофф Е.А.), Дячук О.О., Капітула С.С., Власова Г.І., Нестер В.І., Харена В.Г., Косован А.П., Ангелуш А.М. (кафе “Берізка”), Істратій Д.Г. та Бартош Я.М.

У всіх цих фізичних та юридичних осіб є або були оформлені договори оренди землі з мерією. Загальна сума заборгованості по них – майже 200 тис. грн. 

З усіх, кому були направлені листи з нагадуванням про сплату заборгованості, міська рада висунула претензію тільки голові Сторожинецької РДА Ярославу Бартошу.

Боржники

На наше прохання прокоментувати дану ситуацію, Ярослав Михайлович відповів, що у нього в власності немає земельних ділянок вже більше року. І він готовий підтвердити це в суді.

Також міській раді є біля 17 землекористувачів, які користуються земельними ділянками взагалі без правопосвідчуючих документів.

Міською радою спільно з комісією РДА проведено нарахування збитків за останні два роки. Сума – біля двох мільйонів гривень. По чотирьох землекористувачах матеріали передані до суду та призначені до розгляду. Решта справ – готуються та в найближчий час будуть подані.

Ще на суму біля півтора мільйона гривень згідно рішення господарських судів виконавчою службою відкриті провадження про стягнення боргів на користь міської ради. Основних боржників троє – Сторожинецький завод продтоварів, Сторожинецький КХП та ОВ “Сторожинецька кераміка”.

 

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ