Наші каратисти відзначилися на “Belgrade Open 2016”

4

Вихованці сторожинецької школи карате “записали” до своєї скарбнички 18 нагород із міжнародних змагань з карате “Belgrade Open 2016”, майже половина з яких “золотого” ґатунку – 8 золотих.

Окрім того, такий медальний врожай наших спортсменів приніс друге загальнокомандне місце, з-поміж 73 клубів-учасників з таких країн, як Сербія, Хорватія, Македонія, Словенія, Німеччина, Боснія та Герцеговина, Болгарія, Словаччина, Чорногорія, Польща та Україна. Усього протягом двох днів у столиці Сербії змагалось 1200 учасників віком від 8 до 21 року.

Загалом в активі сторожинчан 8 золотих, 5 срібних та 5 бронзових медалей.

3

Серед кадетів срібною медаллю відзначився 14-річний Олексій Гоцуляк, який тільки дебютував у цій віковій категорії. Отримавши перемогу у трьох поєдинках, у четвертому фінальному Олексій зустрівся з чорногорцем та за неоднозначним рішенням судді віддали перемогу представнику балканського регіону.

У віковій категорії 12-13 років вихованці “Максимуму” завоювали 5 золотих нагород. В командному куміте 12-13 років, за яку виступали Денис Ілько, Всеволод Боднар, Владислав Мельничук та Валентин Букачук наші спортсмени перемогли болгар та сербів, а у фіналі здобули перемогу над командою з України. Також у командному ката серед дівчат перше місце здобула Вікторія Малованюк.

В індивідуальній категорії 12-13 років “золото” завоював Всеволод Боднар (до 50 кг), Денис Ілько (ката) та Валентин Букачук (до 45 кг).

“Сріблом” в індивідуальній категорії 12-13 років відзначився Владислав Мельничук (до 42 кг), Валентин Букачук (ката) та Вікторія Малованюк (ката), а також команда хлопців з ката, за яку виступали Ігор Шаповалов, Всеволод Боднар та Денис Ілько.

2

У віковій категорії 10-11 років три перших місця завоював Георгій Піцул. Одне “золото” він здобув у ката, а дві золоті медалі у куміте особистому та куміте командному.

П’ятьма бронзовими нагородами відзначились вихованці “Максимуму”. На рахунку Дениса Ілька дві «бронзи» у ваговій категорії до 50 кг та до 55 кг. У ваговій категорії до 55 кг також «бронзу» завоював  Всеволод Боднар, а в категорії до 44 кг серед дівчат Вікторія Малованюк. У командному ката серед хлопців третє місце посіли Валентин Букачук та Георгій Піцул.

1

Готував спортсменів майстер спорту з карате Павло Шестаков.

Наразі каратисти готуються до Відкритого Чемпіонату Чернівецької області, який відбудеться 30 жовтня у Чернівецькому ФОК “Олімпія”. Бажаємо їм успіхів!

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ