Бібліотека має бути ближчою до людей з особливими потребами

3

З метою підвищення фахового рівня бібліотечних працівників району 26 жовтня 2016 оку в Центральній районній бібліотеці відбувся черговий семінар на тему: “Сприяння розвитку зацікавленості читанням людей з особливими потребами”.

Для кращого розуміння даної теми та проблем на семінар були запрошені керівники відповідних служб, причетних до роботи з незахищеними верствами населення. Інформацію присутнім надали начальник управління праці та соціального захисту Сторожинецької РДА Бойчук Д.О., заступник начальника управління пенсійного фонду Токарюк В.Є., директор районного територіального центру з обслуговування одиноких, непрацездатних громадян Порайко Д.В.

2

З консультаціями виступили і фахівці районної ланки, сільські бібліотекарі поділилися досвідом роботи по обслуговуванню людей незахищеної верстви населення.

Учасники семінару здійснили виїзд у бібліотеку села Михальча та місцевий реабілітаційний центр, де ознайомилися з роботою бібліотеки по обслуговуванню одиноких, непрацездатних громадян. Всі стали учасниками літературно-музичної композиції “Добром і любов’ю серця обігрієм”.

1

В програмі семінару була фахова зупинка в бібліотеці селі Кам’яна, обговорення роману буковинської письменниці М. Гулей “Шанс” та візит-екскурсія до приватної світлиці місцевої відомої вишивальниці Л. Васкул.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ