ХІІІ позачергова сесія Сторожинецької міської ради

2

Вчора, 4 листопада 2016 року, відбулася ХІІІ позачергова сесія Сторожинецької міської ради VII скликання. На засіданні були присутні 17 депутатів із 26.

Порядок денний був короткий – всього 6 питань. В першу чергу депутати затвердили протокол розподілу земельних ділянок учасникам АТО згідно жеребкування, яке відбулося минулої неділі в РБНК.

4

Потім розглянули питання про виділення матеріальної допомоги, заслухали начальника Сторожинецького районного відділу поліції Іона Шалара щодо Програми запобігання злочинності тощо та декілька депутатських запитів та звернень.

3

Цікавим питанням, увагу на якому не сфокусували на сесії, став розподіл перевиконання дохідної частини бюджету в сумі 794 тисячі гривень.

Левову частку – біля 42 %, депутати віддали на погашення заборгованості ЖКГ зі сплати ПДВ. Також затвердили ремонти проїзної частини по вул. Некрасова і капремонт міжбудинкових проїздів від вул. Чаплигіна до вул. Соборної.

7

Найбільш жваве та емоційне обговорення викликали депутатські звернення щодо земельної ділянки площею 1.39 га по вул. О. Кобилянської та листа до польського міста Жгув.

Ця ситуація не до кінця нам зрозуміла, тому ми підготуємо та опублікуємо окремий матеріал щодо цього.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ