Змагання “Осінні старти – 2106”

1

Нещодавно відбулись районні змагання з багатоборства серед людей з інвалідністю “Осінні старти – 2016”, які проводила районна організація Союзу організацій інвалідів України.

Змагання проводились з уже традиційних видів спорту: дартсу, кеглів, баскетболу, кільцекиду, вимірювання сили кисті. Особливістю цьогорічних змагань було те, що в чотирьох видах змагань учасники на візках змагались окремо від учасників інших захворювань, що ставить їх в більш рівні умови.

Під час заходу трикратний призер обласної спартакіади “Повір у себе – 2016” Андрій Перчик був нагороджений грамотою районної організації за розвиток спорту і з нагоди його 35-го Дня народження.

2

В кеглях переможцем серед чоловіків став Іван Прислупський, серед чоловіків на візках – Василь Іонашко. Серед жінок в цьому виді першими були Іоана Урсулян і серед жінок на візках – Людмила Андрюніна.

3

В змаганнях з вимірювання сили кисті перші – Михайло Боднарюк і у візочників – Василь Іонашко. У жінок відповідно перемогли Наталя Петричук і Людмила Андрюніна. У кільцекиді серед чоловіків перемогли Михайло Боднарюк і Володимир Гаврилюк. У жінок перемогли Людмила Петричук і Ліліана Тодиресе.

В дартсі в запеклій боротьбі переможцями серед чоловіків стали Іван Прислупський і у візочників Владислав Добридін. У жінок Оксана Мелещук і Валентина Добридіна.

4

В змаганнях з кидків у баскетбольне кільце самим влучним серед чоловіків став Іван Прислупський і у чоловіків на візках Василь Іонашко. А у жінок найвлучнішими стали Наталя Петричук і, відповідно, Зінаїда Боштега.

Джерело: голова районної організації СОІУ Олександр Хавронюк

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ