Поліція просить тимчасово утриматися від поїздок

3

Вчора та сьогодні на території Сторожинецького району значно погіршилися погодні умови та випали значні опади у вигляді снігу.

В Сторожинецькому РЕМ повідомили, що на даний момент від електропостачання відключені Давидівка, Череш, Банилів-Підгірний, Панка, Кам’яна та Бобівці.

Ремонтні бригади виїхали та застрягли в сніжних заторах – немає доїздів, дороги до цих населених пунктів ще не прочистили.

Загалом задіяно 5 бригад. Електрику не планують спеціально вимикати, але через погані погодні умови спрацьовує автоматичний захист ліній і головною проблемою стає їх увімкнення.

2

У Сторожинецькому РС УДСНС повідомили, що через негоду наразі не було надзвичайних подій. Рятувальники привезли лікарів на пожежному автомобілі в Снячів на екстрений виклик, оскільки медики самі не могли добратися.

Комунальні служби по району та місту працюють в посиленому режимі. В КП “Сторожинецьке ЖКГ” повідомили, що бригади двірників прочистили прохідні вулиці та доріжки, такі як міст через Сірет по вул. І. Вільде.

Працівники КП “КарпЕко” з третьої години ночі чотирма одиницями техніки розчищають центральні вулиці та, по можливості, прилеглі дороги. Центр міста було підсипано від ожеледиці.  На дорогах працюють ще чотири одиниці техніки Райавтодору, дві з них направили в сторону Вижниці.

Від учора зареєстрували декілька ДТП в Сторожинці та в районі. Деякі з них були пов’язані з погодними умовами.

Поліція просить утриматися від поїздок без нагальної потреби!

В разі, якщо ви виїхали на дорогу, будьте максимально уважними та дотримуйтеся Правил дорожнього руху! Від цього залежить як ваша особиста безпека, так і безпека інших учасників дорожнього руху.

 

Категорія: Важливо Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ