Благодійна виставка-ярмарок “Новорічні дрібнички”

2

Вчора, 4 грудня 2016 року, в селі Тисовець відбулася благодійна виставка-ярмарок “Новорічні дрібнички”, організована Товариством батьків дітей з інвалідністю “Богдан”.

Під час ярмарку реалізовувалася продукція, виготовлена власноручно дітьми та їхніми батьками – різдвяні віночки, підсвічники, смаколики, поробки. Також була проведена благодійна безпрограшна лотерея.

Для дітей та гостей заходу підготували яскраві і цікаві номери дитячими колективами Годилівської та Кам’янської ЗОШ. Було сказано дуже багато приємних слів та побажань запрошеними на свято представниками влади та громадських організацій.

“Попередньо був проведений інтернет-конкурс малюнку “Моя Україна”, у якому взяли участь 14 дітей. Організатором конкурсу була спонсор свята Оксана Трапані-Гаденко. – розповідає голова товариства “Богдан” Галина Токар – Переможцем став хлопчик з Банилова-Підгірного Дмитро Сметанюк. Він був нагороджений грамотою та супер-призом – цифровий фотоапарат групи “Подаруй посмішку”. Також він продав свій підсвічник, виготовлений власноручно, за найвищу ціну.

Дякую всім, хто долучився до проведення цього заходу! Велику допомогу в організації надали освітяни Великокучурівської об’єднаної громади на чолі з керівником Гарафіною Мінтенко. Ми щиро вдячні директору ресторану “Зарінок” Василю Столярчуку за теплий прийом та частування дітей.

За благодійну допомогу хочу подякувати депутатам районної ради Ганні Цікал, Миколі Мікіцелу, Катерині Гуцуляк та депутату обласної ради Світлані Фочук.

За сприяння в організації заходу дякую голові Сторожинецької РДА Ярославу Бартошу, голові Сторожинецької райради Івану Лосіку та директору УПСЗН Дмитру Бойчуку. Також долучилася до заходу Сторожинецька районна організація Товариства Червоного Хреста, які передали іграшки для дітей.

Для десяти дітей-діабетиків було підготовані окремі пакунки з діабетичним харчуванням, призами та подарунками, які були передані на координатора по роботі з цими дітьми Сільву Мартинеску для вручення.

Кошти, які були зібрані під час благодійної виставки-ярмарку, ми передали на реконструкцію хати Ганни Дущак під музей.”

3

4

5

6

7

8

9

10

12

14

11

13

15

16

17

18

19

20

21

22

65165

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ