Чемпіоном України з дзюдо став учень Старожадівського НВК

2

Нещодавно відбувся відкритий Чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат, в якому взяли участь 20 команд з різних куточків нашої держави.

Сторожинецька школа дзюдо ФСТ “Колос” під патронатом Федерації дзюдо і самбо в Сторожинецькому районі гідно виступили на змаганнях цього рівня, показавши відмінну техніку, тактику дзюдо та волю до перемоги.

1

Бронзові нагороди здобули: учень Сторожинецької ЗОШ №1 Гаденко Максим, учні Сторожинецького ліцею Цурик Станіслав та Перчик Денис.

Срібні нагороди вибороли: учень Сторожинецького ліцею Вітюк Михайло, учень Сторожинецької гімназії Бостон Олександр, учень Панківського НВК Берчук Олександр.

4

На жаль, з чотирьох наших фіналістів, які пробивалися в важких поєдинках до фіналу, троє поступилися місцем. Тільки учень Старожадівського НВК Олександр Матейчук достроково переміг у фіналі та став Чемпіоном України!

3

“Всі спортсмени провели по 5-6 напружених та динамічних поєдинків. Хотілося би відзначити спортсменів, які не увійшли до трійки медалістів, але в своїх поєдинках проявили не аби яку волю до перемоги. Це Мітран Дмитро, Апостолюк Владислав та Лунгуляк Ярослав” – коментує тренер-викладач, майстер спорту з дзюдо Гаврилюк Ілля Михайлович.

Призери чемпіонату були нагороджені медалями, дипломами та кубками.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ