IX сесія Сторожинецької районної ради VII скликання

Вчора, 23 грудня 2016 року, відбулася IX сесія VII скликання Сторожинецької районної ради. На порядку денному було 38 питань та один депутатський запит.

Перед початком сесії присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих в зоні АТО на Сході України.

У складі районної ради відбулися зміни – депутат Іван Палагнюк склав повноваження через стан здоров’я, а Надія Піцул та Віорел Процеску склали мандати через обрання їх депутатами Чудейської сільської об’єднаної громади.

Сторожинецькою районною виборчою комісією були визначені наступні за черговістю кандидати, які на засіданні отримали посвідчення:

  • Василь Горюк від Радикальної партії Олега Ляшка;
  • Адріан Веля від БПП “Солідарність”;
  • Олександр Красовський від ВО “Батьківщина”.

Також на сесії розглянули звіт голови райради, програми соціально-економічного розвитку району на 2017 рік, інформацію про районний бюджет та зміни до нього, затвердили 11 статутів комунальних організацій в новій редакції, надали дозвіл на списання окремого майна, затвердили список присяжних Сторожинецького районного суду:

Голова районної ради Іван Лосік наголосив на тому, щоб керівники підприємств, організацій, установ спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста району, які фінансуються з районного бюджету, попередили працівників про наступне можливе вивільнення через процес добровільного об’єднання громад в районі.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ