Допомога для ветеранів

Допомога ветеранам

В славетний День Перемоги представники Червоного Хреста України, міської та районної влади завітали до ветеранів Великої Вітчизняної війни, які в силу поважного віку та слабкого здоров’я не змогли бути присутніми на святі у місті.

З теплими привітаннями та приємними подарунками в гості до наших захисників вирушили заступник голови районної адміністрації Діана Ковальчук, секретар міської ради та виконуючий обов’язки голови Сторожинця Ярослав Манчук , голова Ради ветеранів Анатолій Іванніков та голова Сторожинецької районної організації Товариства Червоного Хреста України Ольга Євдокименко. Ветеранам були вручені почесні грамоти та подяки, смачні подарунки, грошова допомога, а також привітальні листівки, виготовлені власноруч учнями Сторожинецької ЗОШ №1.

Допомога ветеранам

Гості завітали до Єлизавети Яківни Косих, Катерини Якимівни Шевченко, Марії Павлівни Севастьянової,  Бориса Адамовича Бондарєва та Олександра Павловича Родіна.

3

4

5

6

7

Допомога ветеранам

 

“В кожній оселі нас чекав теплий та радісний прийом, – розповіла голова Сторожинецької районної організації Товариства Червоного Хреста України Ольга Євдокименко. – До ветеранів в цей день приходить чимало гостей, родини в це свято збираються разом, адже для сімей, в яких є свідки та учасники Великої Вітчизняної війни це свято особливе, його пам’ятають та шанують.

Ми з радістю приєднувалися до сімейного кола, щоб послухати спогади цих відважних, героїчних людей і вкотре дякували за перемогу та бажали довгих літ і міцного здоров’я. Від кожного з нас залежить доля цих  людей, маленький добрий вчинок заради них краще висловить повагу та вдячність за будь-які слова.

Серед наших ветеранів є одинокі люди, обділені увагою та сімейним теплом, тому якщо ви маєте можливість, допоможіть цим людям, підтримайте, адже вони як ніхто заслуговують на це. ”

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ