Гуртківці ЦЕНТУМ зимовими святами не нудьгували

Робота гуртківців

Основним завданням позашкільної освіти є всебічний та гармонічний розвиток підростаючого покоління. Сторожинецький районний Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (ЦЕНТУМ) є координатором та організатором державницької політики виховання дітей в дусі патріотів власної країни, розвитку екологічних, естетичних та художніх смаків, прививанні любові до природи. Немаловажним аспектом є також гармонійне фізичне виховання гуртківців ЦЕНТУМу. Виходячи з вищеперерахованого в гуртках екологічного центру в період Новорічно-Різдвяних свят та зимових канікул були заплановані та проведені наступні масові заходи:

З 12 грудня була організована і розгорнута районна виставка-конкурс дитячих новорічно-різдвяних поробок «Новорічна композиція», “Український сувенір”. Всього на виставці було представлено понад 219 робіт вихованців гуртків та учнів ЗНЗ  району.

16 грудня в Чернівецькому краєзнавчому музеї була розгорнута обласна виставка, де представлено 59 робіт переможців районного етапу «Новорічна композиція», “Український сувенір”.

19 грудня в екологічному центрі для гуртківців було проведено свято «Хто, хто Миколая любить», під час якого  діти для Св. Миколая співали пісень, розповідали  вірші,  для них були організовані цікаві конкурси та вікторини, прочитана спільна молитва за мир в Україні. Всі учасники свята мали змогу отримати солодкі подарунки. Всього в заході взяло участь близько 60 вихованців гуртків.

28 грудня був проведений конкурс дитячих малюнків «Зимонька-зима», під час якого діти мали змогу зобразити свої мрії, сподівання та враження про зиму художніми засобами. Загалом в конкурсі взяли участь понад 40 вихованців та було виконано понад 35 робіт.

28 грудня для десяти гуртківців ЦЕНТУМ була організована та проведена поїздка в м. Чернівці ЧОЦЕВ «Юність Буковини» для перегляду театралізованої новорічної вистави.

29 грудня в ЦЕНТУМі було проведено новорічне свято для гуртківців ЦЕНТУМ, на яке завітав Дід Мороз. Для дітей були проведені цікаві та веселі конкурси, вікторини, змагання та інші розваги. Діти співали новорічних пісень та розповідали вірші. Всі учасники цього святкового дійства отримали солодкі подарунки від Діда Мороза. Всього в святі взяли участь понад 60 вихованців гуртків.

5 січня 2017 року в гуртках ЦЕНТУМ району було проведено свято «Пташина ялинка», під час якого гуртківці виготовляли годівниці та підгодовували зимуючих птахів. Всього в заході взяло участь понад понад 120 гуртківців.

6 січня в гуртках були проведені Новорічно-Різдвяні свята, під час яких діти співали колядки, лунали віншування з Новим Роком і Різдвом Христовим. Всього в заході прийняло участь понад 200 вихованців.

10 січня були проведені екскурсії до зимового лісу, ігри та розваги на свіжому повітрі. Під час яких діти мали змогу поринути у вир позитивних емоцій, цікаво та змістовно відпочити та оздоровитись на свіжому морозному, лісовому повітрі. В цьому заході взяло участь понад 70 гуртківців.

11 січня – проведення в гуртках ЦЕНТУМ заходів, під час яких діти мали змогу співати Різдвяні колядки, колядування.

12 січня – проведення туристичного походу за маршрутом Б.Підгірнівська гімназія – ліс околиць села. До заходу долучилися вихованці гуртків «Природа навколо нас», «Екологічне краєзнавство», «Юні бджолярі», що діють на базі Банилово-Підгірнівської гімназії.

 

Джерело: директор ЦЕНТУМ С.М.Демчук

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ