В навчальних закладах району провели заходи, приурочені Дню українського добровольця 

 

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 17.01.2017 р. № 1822-УІІІ “Про встановлення Дня українського добровольця” та з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння зміцненню патріотичного духу серед учнівської молоді, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих батальйонів у навчальних закладах Сторожинецького району 14 березня 2017 року було проведено загальношкільні лінійки приурочені Дню українського добровольця, які розпочалися виконанням Державного гімну України.

Під час лінійки  учні висловили слова шани та вдячності всім  добровольцям України, прочитали вірші та молитву за всіх українських синів, які стоять сьогодні на захисті   територіальної цілісності держави,  вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання, запалили свічки, згадуючи полеглих в АТО добровольців, які виконували свій громадянський обов’язок, захищаючи Батьківщину.

Також проведено уроки мужності, години спілкування “Немає більшої сили, ніж стійкість духу добровольця”. У шкільних бібліотеках організовано тематичні книжкові та фотовиставки “Герої нескореної Батьківщини”. Проведено спортивні змагання серед учнів старших класів “Нумо, козаченьки”.

Всі заходи були спрямовані на виховання в учнів почуття патріотизму та національної гордості.

Джерело: методист РМК М. Зинчук

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ