В бібліотеці провели історичний урок “Сльоза зорі над Україною”

2017 рік оголошено “Роком Української революції” – про це йдеться в указі президента №17 /2017 “Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років” від 22 січня 2016 року. Зокрема, його метою є вшанування традиції боротьби за незалежність і соборність України та визначення історичного значення подій, пов’язаних із визвольною боротьбою початку ХХ століття.

15 березня для відзначення цієї події районна дитяча бібліотека спільно з Сторожинецькою гімназією провели загальносистемний історичний урок “Сльоза зорі над Україною”.

У бібліотеці провідний бібліотекар Бойчук З.С оформила розгорнуту книжкову виставку “Уроки Української національної революції”. Бібліографічний огляд літератури по даній темі провела провідний редактор Лазарюк Я.С.

Ведучі заходу ознайомили учнів-читачів з історичними подіями та фактами Української революції 1917-1921 років. На захід була запрошена вчитель історії Войцицька Світлана Станіславівна, яка розповіла про визначних діячів Української революції, а читачі мали змогу переглянути уривки документального фільму та відеоролик.

Категорія: Культура Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ