Наші школярі відзначилися в обласному конкурсі з початкового технічного моделювання

На початку тижня в Чернівецькому обласному Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний конкурс з початкового технічного моделювання серед учнів молодшого шкільного віку, в якому прийняли участь понад 60 учасників з різних районів області та міста Чернівці.

Сторожинецький центр дитячої та юнацької творчості представили вихованці гуртків “Авіамодельний” під керівництвом Драгомерецького В.В. та “Художньо – технічне моделювання” під керівництвом Данилюк Н.Ю., які прийняли участь у чотирьох номінаціях: “Плаваючий засіб”, “Модель транспортної техніки”, “Модель планера”, “Модель архітектурної споруди з лего-конструктора”.

Вихованець гуртка “Художньо – технічне моделювання” Паладій Іван представив  моделі у двох номінаціях: “Плаваючий засіб” та “Архітектурна споруда з лего-конструктора”.

До номінації “Плаваючий засіб” були поставлені такі вимоги: домашня робота – модель човника та виготовлення на місці плаваючої моделі човника з вітрилами (модель мала триматись на воді, не розмокати, не перевертатись, мати витримані пропорції), учасник мав пояснити призначення та принцип дії (за рахунок чого плаватиме дана модель – вітер, весла, двигун ). Наш учасник виборов почесне ІІ місце.

У номінації “Модель архітектурної споруди з лего-конструктора”, учасник представляв (заочно) домашню роботу з цеглинок “Лего” екзотичної (нестандартної) форми, розміром конструкції 20х30 см, та також посів ІІІ місце.

Номінацію “Модель планера” представили вихованці гуртка “Авіамодельний” – Шлапак Данило та Гнатюк Богдан. Учасники виготовляли вдома модель планера, а під час проведення конкурсу допрацьовували та регулювали домашню модель, приймаючи участь у змаганнях. Обидва майстри вибороли заслужені ІІ місця.

Діючу модель транспортної техніки класу “First car” виготовляла вихованка гуртка “Художньо – технічне моделювання” Маніліч Ольга. Під час проведення Конкурсу учасниця виготовляла паперову модель кузова за розгортками та малюнками загального вигляду моделі, допрацьовувала виготовлену вдома раму та приймала участь у змаганнях.

Бажаємо діткам творчого натхнення та нових успіхів!

 

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ