В Сторожинецькому районі за вихідні виникло три пожежі

1 квітня в селі Старі Бросківці по вул. Миколайчука виникла пожежа в житловому будинку та господарській будівлі.

Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло о 12 год. 44 хв. На місце події відразу було направлене відділення ДПРЧ-12, відділення ДПРП ДПРЧ-12 та місцева пожежна охорона села Нові Бросківці.

Рятувальники локалізували пожежу в тих межах, у яких застали її на момент прибуття. Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю, дрова в кількості 5 м³, дошку в кількості 3 м³, господарські речі та майно, покрівлю житлового будинку та документи власниці будинку і її членів сім’ї. Внаслідок пожежі потерпілих немає.

Також цього ж дня виникла ще одна пожежа в господарській будівлі в Чудеї по вул. Святого Миколая, 17.

Пожежу помітила власниця господарства та одразу зателефонувала за номером “101”. Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло о 14 год. 00 хв. На місце події відразу були направлені рятувальники ДПРЧ-12 та місцеві пожежні команди села Чудей та селища Красноїльськ.

Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю, дрова в кількості 8 м³, господарські речі та майно.

Завдяки злагодженим діям рятувальників від пожежі вдалося врятувати поруч розташовану господарську будівлю та житловий будинок. Попередньою причиною пожежі є необережне поводження з вогнем домовласницею.

2 квітня в селі Нова Жадова виникла пожежа в житловому будинку внаслідок спалювання сухої рослинності – вогонь по сухій траві перекинувася на житловий будинок.

Пожежу помітили односельчани та одразу зателефонували за номером “101”. Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло о 17 год. 40 хв. На місце події відразу було направлене відділення ДПРЧ-12 та місцеві пожежні команди сіл Стара Жадова та Комарівці.

Рятувальники локалізували пожежу в тих межах, у яких застали її на момент прибуття. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю житлового будинку на площі 90 м²., частково перекриття та стіни, частково домашнє майно та речі вжитку.

Завдяки оперативним діям рятувальників врятовано поруч господарську будівлю.

Сторожинецький районний сектор Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: дотримуйтеся правил пожежної безпеки!

Пам’ятайте, що дотримання протипожежних правил не вимагає жодних надзусиль, проте завдяки цьому можна зберегти власне життя та здоров’я!

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ