Лісгосп допомагає озеленити населені пункти Сторожинецької громади  

Толока

Державне підприємство “Сторожинецький лісгосп” в рамках акції Держлісагентства “Майбутнє лісу – в твоїх руках!” надав Сторожинецькій міській об’єднаній територіальній громаді більше 2 тисяч саджанців різних лісових порід для проведення традиційної весняної толоки.

“Саджанці доставлені з розсадників, що діють в структурі нашого підприємства, а також ми надали для благоустрою населених пунктів посадковий матеріал, взятий безпосередньо з-під намету лісу”, – розповідає Василь Романюк, головний лісничий Сторожинецького лісгоспу.

Перед посадкою дерев співробітники лісництв провели серед учасників толоки інструктаж, як підготувати посадковий матеріал, як правильного висаджувати його в грунт, або добре прижився.

Тож молоді деревця дубу червоного, горобини, липи, каштану, берези від лісівників прикрашають сквери, парки, шкільні майданчики, узбіччя доріг райцентру Сторожинець і ще дев’яти довколишніх сіл, які об’єдналися в одну громаду в процесі реалізації в країні реформи адміністративно-територіального устрою та децентралізації влади.

Голова Сторожинецької ОТГ Микола Карлійчук висловив подяку сторожинецьким лісівникам за допомогу новоствореній об’єднаній громаді в проведенні місячнику благоустрою.

Категорія: Події Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ