Вихователі сторожинецького ДНЗ “Сонечко” пройшли переатестацію

Атестація педагогів – складова частина підвищення педагогічної кваліфікації. Вона передбачає підвищення професіоналізму, розвиток творчої активності, стимулювання діяльності, диференційоване оцінювання результатів педагогічної праці.

Атестація вихователів ДНЗ відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого педагога, творчого колективу. Саме цьому була підпорядкована атестація в Сторожинецькому ДНЗ “Сонечко”.

До складу атестаційної комісії І рівня було залучено компетентних педагогів та чітко розподілено обов’язки. Робота комісії проводилась відповідно до плану роботи.

Під час атестаційного періоду в закладі були створені всі умови для успішного проведення атестації, своєчасно видані необхідні накази, розроблені та затверджені заходи з підготовки та проведення атестації.

У міжатестаційний період педагоги Сторожинецького ДНЗ “Сонечко” на високому рівні провели відкриті заняття, цікаві розваги, виховні заходи. Кожен з вихователів продемонстрував володіння інноваційними технологіями та уміння застосовувати інтерактивні методи навчання.

Найбільш повно та яскраво особистості педагогів проявилися в ході творчих звітів під час проведення методичного тижня “Я – атестуюсь”, який пройшов з 13  по 17 березня 2017 року.

Кожен з педагогів підготував відео-презентацію, в якій продемонстрував свою методичну та фахову майстерність, вміння володіти дитячим колективом, вміння володіти аудиторією колег-педагогів, вільно висловлюватись.

В закладі були створені оптимальні умови для активізації творчої діяльності педагогів – вихователі готували доповіді, обмінювалися досвідом, проводили відкриті заходи для колег.

Педагоги заповнювали методичні картки, у яких відзначали свою участь у методичній роботі закладу, району, підвищення своєї кваліфікації; заповнювали діагностичні анкети, які дали змогу простежити рівень професійної майстерності педагогів.

Учасники відзначили високий рівень оформлення матеріалів, які накопичені за атестаційний період педагогами у своїх методичних папках.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ