Сторожинецькі каратисти привезли зі змагань повний комплект нагород

Вихованці сторожинецької школи карате успішно виступили у Відкритому чемпіонаті Чернівецької області, що проходив на початку квітня у ФОК “Олімпія”. Учасниками обласної першості стали більше 300 спортсменів віком від 6 років з усіх куточків нашого регіону, а також команди із Тернопільської та Івано-Франківської областей.

Серед високої конкуренції на татамі, наші спортсмени невеликою командою завоювали повний комплект нагород – 3 золота, 4 срібла та 4 бронзи.

Окрім того, у престижному командному куміте серед вікової групи 10-11 та 12-13 років наші хлопці увійшли до фіналу змагань, де конкуренцію склали більш, ніж 10 команд-учасниць у кожній групі.

В категорії 10-11 років наша команда здобула “золото”, за яку виступав Георгій Піцул разом з партнерами по команді із Чернівців. В категорії 12-13 років наша команда завоювала “срібло”, за яку виступали Денис Ілько, Владислав Мельничук та Михайло Кобель.

У індивідуальних категоріях золотими медалями відзначились учні Сторожинецького ліцею Вікторія Малованюк та Георгій Піцул.

Срібні медалі завоювали учні 9 класу районної гімназії Олексій Гоцуляк та Ігор Шаповалов, а також Вікторія Малованюк у індивідуальному ката.

На бронзовий п’єдестал, з-поміж високої та чисельної конкуренції, піднявся учень ліцею Денис Ілько у ваговій категорії до 55 кг, а також третє місце в індивідуальній категорії до 48 кг виборов учень Верхньопетрівецької школи Владислав Мельничук. Ще одну бронзу із обласних змагань в індивідуальному ката “записав” до свого активу учень ліцею Денис Гімінчук, а в категорії до 38 кг Георгій Піцул.

Вже через тиждень, 8-9 квітня п’ятеро вихованців Павла Шестакова приймали участь у престижних міжнародних змаганнях «Katana Cup 2017» у Чорноморську.

Конкуренція була настільки високою, що в деяких категоріях кількість спортсменів перевищувала більше 40 чоловік! Загалом змагання зібрали 59 клубів майже з усіх регіонів України, а також команди з Молдови й Тирасполя. Усього змагалось 750 учасників. Наші спортсмени боролись до останньої секунди, проявили бійцівський характер та волю до перемоги.

Переможну ходу на всеукраїнському рівні продовжив наш Олексій Гоцуляк у ваговій категорії до 52 кг. Олексій впевнено переміг у 4 поєдинках, до того ж за вихід у фінал переміг діючого чемпіона України, 15-річного Дмитра Костюкова із Миколаєва, а у фіналі здолав не менш титулованого одесита.

Також у напруженій конкуренції в “компанії” одеситок на бронзовий п’єдестал пошани піднялась Вікторія Малованюк.

Лише за крок до нагороди в одній з найчисельніших категорій змагань (усього 37 учасників) зупинився Георгій Піцул та у підсумку посів 5 місце.

Вже цими вихідними наші спортсмени будуть доводити звання найкращих на щорічних міжнародних змаганнях «Chernivtsi Open 2017». Бажаємо нашим каратистам успіхів та чергових перемог!

Джерело: Павло Іванчак

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ