Давидівські природолюби провели благоустрій школи

Щодня ми озираємось і бачимо навколо себе дерева, траву, квіти, птахів, комах, тварин. Це все природа, а людина – частина її.

Але у людини є можливість змінювати природу. Кожна зміна позначається на навколишньому середовищі. Змінювати природу людина повинна обережно, бо окремі дії можуть завдавати шкоди і навіть призвести до загибелі. Від людини залежить, чи збереже вона природу, чи зруйнує.

Нам подобається чисте повітря, прозора вода в річках, зелена трава на лугах, могутні дерева в лісах. Це життя. І наш обов’язок – зберегти його. Без природи людина загине. Збереження природи — це збереження людини.

Вихованці гуртка “Юні лісівники” прибирали територію центральної алеї.

Вихованці гуртка “Природа навколо нас” збирали побутове сміття – пластикові пляшки, поліетиленові пакети…

Гуртківці “Рослини – символи України” скопували грядку на пришкільній ділянці.

Вихованці гуртка “Юні зоологи” окопували кущі смородини на навчально-дослідний ділянці.

Вихованці гуртка еколекторію “Природа – наш дім” по закінченню роботи підбілили бордюри.

У Давидівській ЗОШ І-ІІІ ступенів провели благоустрій школи під назвою “Зелена толока”. Школярі та вчителі всієї школи, неначе бджілки, працювали на своїх пришкільних ділянках. Після прибирання школа була як писанка в смарагдовому кошику.

Особливу активність проявили юннати гуртків Сторожинецького ЦЕНТУМ, які займаються на базі Давидівської  ЗОШ І–ІІІ ступенів під керівництвом Войцицької Ж.І., Кміт Н.В., Пашешняк Л.Г.

Категорія: Освіта Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ