Учень Сторожинецької музичної школи зайняв І місце на Х Міжнародному конкурсі баяністів-акордеоністів

З 29 квітня по 3 травня 2017 року в місті Дрогобич Львівської області проходив Х Міжнародний конкурс баяністів-акордеоністі “Perpetuum mobile”. У цьому конкурсі, який проходив по групах вікових категорій, взяв участь 31 учасник.

До роботи в журі були запрошені авторитетні фахівці народно-інструментального мистецтва, композитори, диригенти, науковці з України, Росії, Білорусії, Словаччини, Хорватії, Польщі, Литви та Казахстану.

За результатами конкурсу у відповідній віковій категорії (13-15 років) успішно виступив учень 6 класу Сторожинецької музичної школи Мосійчук В’ячеслав, який зайняв І місце.

Незважаючи на молодий вік В’ячеслава, за його плечима багато досягнень та нагород, зокрема лише в цьому році він неодноразово здобував перемоги на обласних та регіональних конкурсах виконавської майстерності серед баяністів-акордеоністів, користується повагою,  авторитетом серед друзів та інших учнів, а також ним пишаються його рідні та викладач Токарюк Анатолій.

Наприкінці, за умовами конкурсу, учасники, які отримали І місце, прийняли участь у заключному Гала концерті при закритті заходу. Поїздка та участь в конкурсі Мосійчука В’ячеслава та його наставника Анатолія Токарюка А.О. відбулася за підтримки Сторожинецької міської ради.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ