Музично-літературна композиція “Уклонімося доземно ветеранам” у Костинцях

Минають роки, відлітають у вічність, але є дати непідвладні часу. Минула вже 72 річниця від Дня Перемоги над нацизмом в Другій світовій війні, та пам’ять про ті події завжди буде жити в наших серцях.

9 травня у Будинку культури села Костинці було проведено музично-літературну композицію “Уклонімося доземно ветеранам”, присвячену до Дня Перемоги.

Під час заходу ведучі Чернієвич Артур та Козак Маріна надали слово в.о. старости села Возному Сергію Володимировичу та директору НВК Божескул Владиславі Тодерівні, які розповіли про сторінки історії періоду Другої світової війни та про роки окупації в Україні.

Присутні дізналися про героїчні подвиги наших дідів та прадідів, які великою ціною заплатили за мир в Україні. Сьогодні наша держава знову переживає особливо важкі часи своєї історії і у цих випробуваннях, які згуртували українців, народжується нова, міцна, єдина нація.

У концерті, як звісточки з фронту, пролунали проникливі вірші та пісні про війну у виконанні учасників художньої самодіяльності Будинку культури (директор Струтинська Валентина Михайлівна) та учні Музикальної школи (директор Нагірний Владислав Васильович).

На завершення заходу працівниками бібліотеки Константинюк Олена Василівна та Гончарюк Дарина Миколаївна був проведений огляд літератури, представлений на книжковій виставці “Пам’ятаємо. Славимо. Вшановуємо…”

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ