Першачки Сторожинецької ЗОШ №1 попрощалися з Буквариком

У 1-А та 1-Б класах Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 провели традиційне свято “Прощавай,  Букварику”

Прощання з Буквариком – це перша сходинка у шкільному житті , яку діти подолали власною працею. Завдяки цій книзі учні навчилися читати, мислити, любити свою землю, шанувати її працьовитих людей та берегти святині нашого народу, збагатили свій словниковий запас. Свята вийшли веселими, цікавими з елементами уроків , де діти показали свої знання.

На святі були присутні керівники школи – директор Береговенко О.І., заступник директора з навчально-виховної роботи Федорюк Л.Є., заступник директора з виховної роботи Карамишева О.І., батьки, гості та учні школи.

Діти читали вірші, співали пісень, танцювали, дякували за все, чого навчилися за перший навчальний рік, який минув. Першокласники дякували не лише Букварику, а й своїм вчителям Наліпі Тетяні Сидорівні та Трипалюк Тамарі Ліонідівні, любим батькам за плідну і нелегку працю, за радощі і успіхи в навчання, за щасливе шкільне життя.

Малеча була задоволена своїми виступами і щиро вдячні всім, хто завітав на їхнє свято. Позаду- нелегкий рік навчання. На порозі – другий клас!

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ