В Кам’янській ЗОШ І-ІІІ ст. провели профілактичну роботу поліцейські та рятувальники

Вчора, 16 травня 2017 року, рятувальники Сторожинецького РС УДСНС провели профілактичну роботу з учнями Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст.

Для заняття було імітовано пожежу на території школи. Згідно плану евакуації, школярі організовано покинули приміщення та вишикувалися на майданчику позаду будівлі. В цей час педагоги зателефонували на гарячу лінію “101” і через декілька хвилин пожежний автомобіль ДПРЧ-12, гучно завиваючи сиренами, в’їхав на територію школи.

Пожежники швидко загасили загоряння, після чого розповіли дітям про небезпеку пустощів з вогнем та продемонстрували роботу пожежної техніки, яку привезли спеціально для школярів.

Захід проходив конструктивно та з позитивними емоціями – рятувальники відповідали на запитання дітей, старшокласникам дали випробувати апарат захисту органів дихання, а також діти ознайомилися з спецтехнікою, обмундируванням та пожежним автомобілем.

Також цього ж дня, 16 травня 2017 року, в школі провели профілактичне заняття працівники Управління патрульної поліції м. Чернівці.

Для учнів 1-4 класів поліцейські розповіли Правила дорожнього руху, змоделювали ситуацію щодо правильного переходу дороги, відповіли на запитання дітей та дали можливість ознайомитися з патрульним автомобілем.

Категорія: Важливо Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ