В РБНК презентували вистави в рамках огляду-конкурсу “Буковинська театральна весна – 2017”

Вчора, 17 травня 2017 року, в Сторожинецькому РБНК відбувся показ вистав в рамках Обласного огляду-конкурсу аматорських театральних колективів “Буковинська театральна весна – 2017”.

Глядачі, яких була майже повна зала, переглянули авторську драму “Все переможе любов” режисера Тетяни Кокошиної, трагікомедію Мартіна МакДонаха “Сиротливий захід” режисера Марини Піти та виступ драматичного колективу Будинку культури села Ропча з виставою “Спогад про дитинство” Іона Крянге.

В першій виставі були показані події сучасності, де під час війни на Сході розгортаються взаємовідносини між молодими людьми, але повістка з воєнкомату вносить в щастя хлопця та дівчини корективи, а жителі села відчувають на собі наслідки воєнної агресії.

“Сиротливий захід” показав глядачам взаємовідносини між братами, які постійно сваряться та не можуть дійти до взаємної згоди і ксьонз намагається їх примирити ціною власної душі.

Коротка третя вистава була поставлена румунською мовою за автобіографічними спогадами Іона Крянге, де актори відобразили колорит села та події з дитинства письменника.

Категорія: Важливо Відео Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ