Виставка-меморіал “Народна війна 1917-1932 років”

Нещодавно у Центрі естетичного виховання “Юність Підгір’я” відбулося відкриття переїзної виставки-меморіалу “Народна війна 1917-1932 років”.

Цього дня, в рамках Року українських революцій, оголошеного Президентом України, для старшокласників Сторожинецької гімназії та ліцею вчителі історії зазначених навчальних закладів Слободська Н.І. та Войцицька С.С. провели урок-лекцію “Українська революція 1917 року”.

Надія Іванівна та Світлана Станіславівна дуже чітко і цікаво донесли інформацію з української історії до школярів, використовуючи наочний матеріал виставки. Кожен факт, про який вони розповідали, підтверджувався фотокопіями архівних документів або ж схематичними зображеннями виставки, що дало змогу слухачам краще запам’ятати викладений матеріал.

Підводивши підсумки проведеного уроку, провідний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту Сторожинецької міської ради Парайко К.В. зазначила, що використання наочного матеріалу для вивчення історії свого народу має велике значення, бо “хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього”.

Зазначимо, що раніше виставка презентувалась у читальному залі районної бібліотеки та районному будинку національних культур. На черзі відкриття виставки у Сторожинецькому лісовому коледжі.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ