Подарунки від Червоного Хреста

Допомога від ЧХ

Днями ми завітали до оселі сім’ї інвалідів-візочників Андрія Перчика та Наталії Голуб з подарунками від Сторожинецької районної організації Товариства Червоного Хреста України.

Голова Сторожинецької РО ТЧХ Євдокименко О.М., побачивши статтю про чоловіка та дружину з обмеженими можливостями, почала збір необхідних цим людям речей. Від імені організації ми передали продукти харчування, консервацію, засоби гігієни, предмети першої необхідності. Голова сім’ї Андрій був здивований та висловив щиру вдячність, адже в цей нелегкий для кожного з нас час вкрай важко утримувати сім’ю.

Допомога від ЧХ

“Товариство Червоного Хреста намагається надихати людей на милосердя і підтримувати в них щире, безкорисливе бажання допомогти тим, хто цього потребує, – каже голова Сторожинецької районної організації Товариства Червоного Хреста України Ольга Миколаївна Євдокименко. – Ми намагаємось допомагати всім, хто звертається до нас, а іноді, як, зокрема, в цьому випадку самі прагнемо надати посильну допомогу. Кожен сторожинчанин, який бажає стати волонтером Червоного Хреста може звернутися до нас та отримати інформацію про благодійні акції та актуальний саме на цю мить перелік продуктів харчування, одягу, засобів гігієни для людей, які опинилися в скрутному становищі.

Мешканці нашого району мають можливість принести свої пожертви безпосередньо в осередок Товариства Червоного Хреста з упевненістю, що ми передамо вашу допомогу нужденним. Організація Товариства Червоного Хреста діє на громадських засадах і не отримує державного фінансування. Благодійність здійснюється виключно завдяки небайдужим людям, які підтримують гуманну діяльність організації благодійними членськими внесками та натуральною допомогою.

Хочу висловити щиру вдячність нашим невтомним волонтерам, Сторожинецьким державним установам, товариствам, приватним підприємцям, навчальним закладам, які приєднуються до діяльності організації. Завдяки вашій участі ми маємо змогу підтримати людей, які цього дуже потребують. Запрошую всіх приєднуватися до команди Сторожинецької районної організації Червоного Хреста. Ми чекаємо на Вас! Даруючи тепло від щирого серця і сам отримуєш велику радість!”

З питаннями, проханнями та пропозиціями звертайтеся у районний осередок Товариства Червоного Хреста України:

Координати та телефони Червоного Хреста в Сторожинці:

Міська поліклініка,
4 поверх, каб. №90
тел. 099 076 13 10

Дні прийому:
понеділок – 9:00-14:00
четвер – 9:00-14:00

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ