Сторожинець відсвяткував День міста. Частина ІІ

Продовження святкування Дня міста відбулося в парку “Юність”. Команда спільноти LifeInStorozhynets (відтепер у Facebook) за підтримки спонсорів та відділу культури Сторожинецької міської ради організували, напевно без перебільшення, найкращий захід для молоді за останні роки.

На спеціально змонтованому майданчику виступили реп-виконавці Rashid та Акробат Пера, а також гості з Івано-Франківська – гурт MALAVITA. Продовжили програму рок-гурти Max На Мах  та The Part of Friend. На завершення був організований флеш-моб “Битва фарбами Холлі” та вечірня дискотека.

Виступи перемежовували веселі конкурси з гарними призами. Молодь мала можливість провести час на атракціонах, розташованих біля майданчику.

Велика подяка тим, хто допоміг провести це свято для молодого покоління Сторожинця: бару “Корона”, ресторану “Затишок”, ПП Любимському О.В., салону ComfortHOUSE, ресторану-піцерії “ВалентинО” та магазину “Комп’ютерний Всесвіт” за надані призи для розіграшів. Тенісний турнір був організований за сприяння Bosch Car Service “Шульгін-Авто”.

Окрема подяка господарському відділу міської ради за сприяння у облаштуванні майданчика для проведення молодіжного свята.

Ще раз вітаємо вас, дорогі сторожинчани, з Днем міста! Дякуємо, що ми провели це свято разом і для себе!

Категорія: Важливо Новини міста Фото
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ