Міжнародний футбол на стадіоні “Дружба”

Футбол

23 та 24 травня на Сторожинецькому стадіоні “Дружба” відбувалися змагання з футболу та мініфутболу. Участь брали шкільні команди з нашої області та гості з Румунії – Спортивний клуб школярів м. Редеуц.

В групі “А” змагалися команди з Сторожинця, Редеуц, Путили, Волоки. В групі “Б” – команди з Великого Кучурова, Кіцманя, Кельменців, Сокирян.

За результатами гри в групі “А” у трьох команд було по 4 очка, але кращими за показником забитих м’ячів були школярі з м. Редеуц. Друге місце посіла команда Сторожинецької ДЮСШ “Колос”, третє місце – футболісти з Путили. В групі “В” переможцями стала команда з Кельменців, друге місце посіли Великокучурівські футболісти, третє місце – команда з Кіцманя.

Футбол

В стикових іграх гості з Румунії та Кельменська ДЮСШ “Колос” грали за перше місце. З рахунком 2:0 виграли румуни. За третє місце змагалися команди Сторожинця та Великокучурівської ДЮСШ. З результатом 8:1 сторожинецька команда виграла і посіла 3 місце. Великокучурівські футболісти – 4 місце.

Організатори хочуть подякувати тим, хто посприяв та допоміг в проведенні даного заходу: Реусу Я.М., Оленюку А.В., Мукоїду В.І., Бойчуку В.О. за допомогу в організації та проведенні змагань.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ