Вночі в районі сталося дві пожежі в житлових будинках

ДСНС

Сьогодні вночі, 31 травня 2017 року, в Сторожинецькому районі сталося дві пожежі. О 1:30 на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Тисовець. На місце події було відразу направлено підрозділ ДПРЧ-12, МПО Великого Кучурова та один спецавтомобіль ДПРЧ АРЗ СП у Чернівецькій області.

На місці рятувальники локалізували загоряння в тих межах, в яких застали по прибуттю, та в подальшому ліквідували. Вогнем було пошкоджено шиферну покрівлю, перекриття, стіни, частково речі та майно. Причина пожежі встановлюється. На щастя, ніхто не постраждав.

О 5:30 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Комарівці – горіла покрівля. На місце були направлені підрозділи ДПРЧ-12, МПО села Комарівці та села Стара Жадова.

Рятувальники прибули на місце та локалізували загоряння, після чого ліквідували його. Вогнем було пошкоджено частину покрівлі житлового будинку, частково перекриття. Причина пожежі та сума збитків встановлюється. Ніхто не постраждав.

Сторожинецький РС УДСНС звертається до жителів району! Дотримування нижченаведених правил вдома, в офісі, на дачній ділянці, в умовах промислового виробництва зможе допомогти уникнути небезпеки пожеж, вибухів, учадінь:

  • перш ніж вмикати електроприлад, перевірте чи в належному порядку його нагрівальна частина, чи не ушкоджений дріт та розетка;
  • не користуйтеся електронагрівальними приладами поблизу з предметами, виготовленими з легкозаймистих, плавких та горючих речовин, неподалік від газових печей та балонів;
  • не користуйтеся для обігрівання помешкань непридатними для цього електронагрівальними приладами як то праски, електроплитки, потужні промислові тени;
  • не нагрівайте прилади до небезпечно високих температур;
  • не залишайте їх без нагляду та наодинці з дітьми;
  • не ремонтуйте та не перебудовуйте самостійно обігрівальне обладнання, якщо не маєте належної освіти та інвентарю;
  • не вмикайте вологими руками та не торкайтеся оголених електропровідних частин.

Пам’ятайте! У разі займання електроприладу, перш за все відключіть його від електромережі, перекрийте доступ повітря цупкою незаймистою тканиною, провітріть помешкання. Не гасіть водою ввімкнене обладнання.

У разі пожежі телефонуйте на номер “101”.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ