“Авторинок” на газоні

Мініавторинок

Досить часто у на перехрестях в місті та районі можна побачити автомобілі з написами “Продаю” і номером телефону. Якщо вони паркуються по правилах, то запитань ні в кого не виникає.

Мініавторинок

Але нещодавно виникла цікава ситуація з одним з таких “міні-авторинків” на перехресті вул. Чернівецької та вул. Косівської (біля “танку”). Автомобілі були припарковані прямо на газоні, що є порушенням ПДД та правил благоустрою. Представники міської ради, Сторожинецької самооборони та ДАІ навідалися до “авторинку” та викликали власників цих авто. На місці працівниками ДАІ водіям автомобілів були виписані протоколи про порушення.

3

“Міська рада звернулася з проханням очистити газони від припаркованих на них автомобілів, що було зроблено. – пояснює начальник Сторожинецького відділення ДАІ Сушинський А.М. – Результат дало – сьогодні там всі паркуються, не порушуючи ПДД та не створюючи перешкод іншим учасникам дорожнього руху. Протоколи на водіїв автомобілів порушників були складені по мінімальному – на 255 грн. Не всі водії були згідні з даним порушенням, але все одно до них були прийняті відповідні адміністративні міри.”

Джерело: Сторожинецька міська рада, відділення ДАІ в Сторожинецькому районі

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ