До Дня медичного працівника лікарям презентували обладнання для амбулаторій громади на 200 тис. грн.

Щорічно, згідно указу Президента від 3 червня 1994 року, кожну третю неділю червня в Україні відзначається День медичного працівника.

Професія лікаря – одна з найстаріших у світі. Кожен з нас хоча б раз у житті звертався до лікарів за допомогою, не кажучи про те, що медики беруть безпосередню участь на початку життя людини – при народженні.

Завданням сучасної медицини є спрямування зусиль не тільки на лікування і підтримання здоров’я людей, а й на профілактику та розвиток.

День медичного працівника

На святковому заході, який відбувся в п’ятницю з нагоди свята, в Клубі медичних працівників звучало багато приємних слів від керівництва району і громади, від головних лікарів Сторожинецької ЦРЛ та Центру ПМСД.

Приємним подарунком для медиків стало придбання обладнання для амбулаторій громади на суму 200 тис. грн. – це десять наборів, до кожного з яких входить електрокардіограф, пульсоксиметр, киснева сумка, апарат штучної вентиляції легень, небулайзери, глукоментри, тест-смужки тощо.

Все це стане в нагоді при наданні допомоги хворим в сільських медичних закладах. Кошти на придбання були виділені на сесії Сторожинецької міської ради.

Категорія: Важливо Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ