Негода наробила шкоди в районі: вітер ламав дерева та знімав дахи з будинків

Вчора ввечері, 23 червня 2017 року, територією Сторожинецького району пронісся сильний шторм – вітер ламав дерева та знімав дахи з будинків.

Так, між Сторожинцем та Панкою на міст впало дерево, перекривши рух автотранспорту. На місце виїхали рятувальники, які звільнили проїжджу частину для автомобілів. Місцеві жителі самотужки прибрали з дороги ще одне дерево, яке заважало руху автомобілів.

По вул. Прутській в Сторожинці дерево впало на перехрестя, обірвавши лінії зв’язку. Розчищали місце пригоди працівники КП “Сторожинецьке ЖКГ” разом з жителями Заріччя.

На вул. Б. Хмельницького велика верба, не витримавши поривів стихії, повалилася в двір приватного господарства. На щастя, в подвір’ї на той момент не було нікого. Гілками частково було пошкоджено дах будівлі.

В Кам’яній сильним вітром зняло частину дахів з трьох житлових будинків. Жителі села разом з рятувальниками ліквідовували наслідки стихії.

Як розповіли місцеві мешканці, прямо біля їх будинку блискавка влучила в горіх, зруйнувавши його. Дерево з проїжджої частини прибрали самотужки.

Ввечері без електропостачання були 14 населених пунктів. Для ремонту електромереж було залучено шість бригад монтерів, які працювали всю ніч.

Наразі знеструмленими залишаються Кам’яна, Михальча, Нові Бросківці, частково Їжівці, частково Давидівка та Мікрорайон в Сторожинці.

В Сторожинецькому РЕМ повідомили, що, за сприятливих погодних умов, планують завершити роботи та відновити електропостачання якнайшвидше.

Категорія: Важливо Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ