Діти з Сторожинеччини взяли участь в обласних змаганнях з пішохідного туризму

Минулого тижня туристи Сторожинецького ЦДЮТ змагалися на 61 обласних змаганнях ІІ етапу Чемпіонату України з пішохідного туризму серед учнівської молоді, які відбулися в місті Вижниця.

Команду Сторожинецького району представляли вихованці гуртка “Пішохідний туризм” Сторожинецького ЦДЮТ (керівники Цятковська С.М., Гаврилюк С.М., Побежан Д.О.): Кудельницька Софія, Унгурян Ольга, Бізіян Анастасія, Петричан Анна, Іванищук Олексій, Лунгу Олександр.

Змагання проводились на дистанціях “Смуга перешкод” та “Туріада”, у яких прийняли участь 120 юних туристів області. Спортсмени продемонстрували високу фізичну підготовку, спритність, витривалість та високий рівень туристської майстерності.

В перший день діти долали  дистанцію ІІ класу складності “Смуга перешкод” з різними природними перешкодами, де вибороли ІІ командне призове місце.

Другий етап змагань з пішохідного туризму – “Туріада”, – тривав близько п’яти годин. За цей час спортсмени мали подолати різноманітні туристичні завдання (розкласти намет, розпалити вогнище, продемонструвати знання з топографії, перейти командою брід, пройти дистанцію по жердинах, купинах та інше), правильно їх виконати та вкластися у визначений час. У цікавій та напруженій боротьбі команда Сторожинеччини на дистанції “Туріада” посіла третє місце.

В загальному заліку туристи Сторожинецького ЦДЮТ зайняли ІІ призове місце. Вітаємо наших талановитих та завзятих туристів і бажаємо їм нових перемог!

Джерело: методист туристсько-краєзнавчого напряму ЦДЮТ Унгурян Т.М.

 

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ