В Центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей. Говорили про “сімейний патронат”

Центр зайнятості

12.07.2017 року  Сторожинецькому районному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей. В заході взяла участь начальник відділу у справах дітей Сторожинецької міської ради Мирослава Ткачук. Безробітних було проінформовано про запровадження інноваційної послуги “сімейного патронату”, яка надає можливість органу опіки та піклування своєчасно вживати заходи щодо захисту дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах, шляхом її влаштування в сім’ю професійного патронатного вихователя, на період подолання складних обставин її батьками або на період пошуку для дитини усиновителів, піклувальників чи прийомних батьків.

Учасникам заходу надано роз’яснення щодо вимог до кандидатів у патронатні вихователі, перелік необхідних документів, особливості проходження навчання .

Начальник відділу у справах дітей наголосила, що створення сімей патронатних вихователів – це можливість вирішення проблеми працевлаштування з достойною грошовою винагородою.

Всіх, кого зацікавила інформація про сім’ї патронатних вихователів, запрошено на індивідуальні консультації у відділ у справах дітей Сторожинецької міської ради.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ